Φωτογραφίες βάπτισης. Τι να προσέξετε

Φωτογραφίες και video βάπτισης για μια ζωη  . Ολες οι λεπτομέρειες

φωτογραφος βάπτισης

Οργανώνουμε μια βάπτιση με πολυ κόπο και χρόνο , απο την πρώτη εώς την τελευταία λεπτομέρεια, ξεχνόντας ενα μικρό αλλα βασικό κομμάτι. Την αποθανάτιση της ημέρας . Η στιγμη περνάει, η μνήμη κρατάει τα σημαντικότερα, αλλα αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που με τόσο κόπο οργανώσαμε , σιγα σιγά σβήνουν απο το μυαλό μας .

Με το μυαλό στην γή και με την ψυχραιμία του διαστήματος που πέρασε απο την  ημέρα της βάπτισης, κάνουμε μια λίστα με όσα θα προσέχαμε τώρα πια. Πάθαμε και μάθαμε και θα σας δώσουμε σαφείς οδηγίες , ωστε να μην την "πατήσετε" και εσείς. Όλες οι οδηγίες και τα σημεία που πρέπει να προσέξετε. Απο την επιλογή του φωτογράφου, μέχρι και τα σημεία που θα πρέπει να μην προσπεράσετε απλά.

 

 • ΒΗΜΑ 1 : Κανουμε μια έρευνα αγοράς. Παλιότερα που οι φωτογραφικές μηχανές ήταν με φίλμ, όλοι πάνω κάτω γνωρίζαμε τους συνοικιακούς φωτογράφους και ποιοι έδιναν το αποτέλεσμα που θέλαμε στις εμφανισεις των αγαπημένων μας στιγμών. Τώρα , με τις ψηφιακές, η πλειοψηφία απο εμάς τις διατηρεί σε έναν υπολογιστή , ένα dvd ή σε μια ψηφιακή κορνίζα. Το κλασικό άλμπουμ με τις αναμνήσεις μας στην βιβλιοθήκη δεν υπάρχει πια και μαζί με αυτο και οι γνώσεις μας στους γύρω φωτογράφους.
 • ΒΗΜΑ 2 : Ρωτάμε στενούς  φίλους και συγγενείς  εμπιστοσύνης και παρόμοιας αισθητικής αντίληψης την γνώμη τους . Αν είναι και οικεία μας πρόσωπα βλέπουμε το άλμπουμ ή το dvd τους.  Αναζητούμε στο διαδύκτιο φωτογράφους που ξέρουν τι πρέπει να κανουν. Κάνουμε μία λίστα με αυτούς που έχουν αποτέλεσμα σύμφωνο με τα γούστα μας και αυτού που επιθυμούμε.
 • ΒΗΜΑ 3 : Ελέγχουμε τις διαδυκτιακές προσφορές βάπτισης . Με αυτούς ετοιμάζουμε την δεύτερη λίστα.
 • ΒΗΜΑ 4 : Επικοινωνούμε με τους φωτογράφους της λίστα 1 και της λίστας 2. Μαθαίνουμε τιμές και οπωσδήποτε ζητάμε δείγματα της δουλειας τους και προσφορά έγγραφημε τις λεπτομέρειες της κάθε μιας.
 • ΒΗΜΑ 5 : Μετα απο πολύ σκέψη κάποια στιγμη καταλήγουμε και η αναζήτηση μας ολοκληρώθηκε
 • ΒΗΜΑ 6 : Λίγο πριν την βάπτιση , τονίζουμε στον φωτογράφο τα αγαπημένα μας πρόσωπα , ωστε να βεβαιωθούμε ότι θα τους δώσει την δέουσα προσοχή κσι ακόμα και αν ξεχαστούμε ή αποσυντονιστούμε την ώρα εκείνη , θα οργανώσει τα πράγματα έτσι ώστε να βγούν οι φωτογραφίες που πρέπει.
 • ΒΗΜΑ 7 : Την ώρα της βάπτισης θα πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του. Το πιθανότερο θα είναι να βρισκόμαστε με ενα μωρό που κλαίει στην αγκαλιά και εναν φωτογράφο "βασανιστη" που θα θέλουμε να χαστουκίσουμε , αλλα θα πρέπει να σκεφτούμε οτι εκείνος ξέρει πολυ καλα οτι αν περάσει η στιγμή, δεν γυρναει πίσω. Και  πιθανότατα είναι ο μόνος ψύχραιμος που θα φροντίσει να έχουμε τις αναμνήσεις που θέλουμε αποτυπωμένες.
ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ : θα πρέπει να 'εχουμε κατα νού οτι υπάρχει και το dvd που θα έχει όλες τις λεπτομέρειες και να αποφύγουμε τις υπερβολές που θα μας κάνουν να ξεφύγουμε απο τον προυπολογισμό μας . Επιλέγουμε οπωσδήποτε :
 1. Την εκκλησία
 2. Τα βαπτιστικα και τα παπουτσια
 3. Τον σταυρό
 4. Την ανάγνωση του Πιστεύω (νονός-ά και βρέφος)
 5. Το ξέντυμένο μωρό
 6. Το λάδωμα
 7. Την "βουτιά" και την ανάδυση απο την κολυμπήθρα
 8. Τον νονό-α με την πετσέτα και το μωρο στα χέρια
 9. Το κόψιμο των μαλλιών
 10. Το ντυμένο βρέφος και τον νονό-α μαζί.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ . ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ:
 1. Την φωτογραφία της κολυμπήθρας για τον ανθοπώλη
 2. Του στολισμού του χώρου για τον διακοσμητή (αν υπάρχει)
 3. Του κέντρου ή του χώρου απο την δεξίωση της βάπτισηςΤα nicklick photo studios 
μας αναλύουν όσα θα πρέπει να προσέξουμε πρίν καταλήξουμε :

φωτογραφία της βάπτισης , όπως και του γάμου, είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία, με απαιτήσεις διαφορετικές κάθε φορά, λόγω του ότι έχει να κάνει με εντελώς διαφορετικά κριτήρια, θέλω και ανθρώπους!
Βέβαια, η βάση είναι ίδια, έχουμε να κάνουμε με μυστήρια. Ωστόσο η προσέγγιση αλλάζει, ανάλογα με τον κάθε πελάτη.
Ιδανικό ειναι να συζητήσετε με τον επαγγελματία που του αναθέτετε μία τόσο σημαντική στιγμή, ώστε να καταλάβει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας , την προσωπικότητα σας.

Συνιστάται να γίνει πρώτα μία έρευνα αγοράς, να συγκεντρώσετε προτάσεις, ωστε να γνωρίζετε τα κόστη και τις υπηρεσίες. Πρέπει να αναφέρω εδώ, οτι το ακριβό, δεν είναι πάντα και το καλύτερο, όπως και το φθηνό, δεν είναι πάντα το ευτελές. Προσωπικά το μυστικό ειναι να το αγαπάει κάποιος αυτό που κάνει και να μην το κάνει απλά για τα χρήματα (εν προκειμένω ο φωτογράφος). Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά όπως σε όλα. Οι τιμές για τις υπηρεσίες πρέπει να είναι πάντα ανάλογες με τις επιθυμίες  σας. Πρίν όμως κρίνετε κάποιον ως οικονομικό ή ακριβο , βεβαιωθείτε οτι σας προσφέρουν τα ίδια πράγματα .

ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

Σε κάποια πακέτα τιμών υπάρχουν υπηρεσίες όπως τα ψηφιακά άλμπουμ , τα οποία έχουν ιδιαίτερη ζήτηση τον τελευταίο καιρο και αποτελούν μια ολοκληρωμένη επιλογή της εκάστοτε διαδικασίας.
Ένα ψηφιακό άλμπουμ γίνεαι κατόπιν επιλογής των φωτογραφιών και των αριθμό τους απο τον πελάτη.

Υπάρχουν 2 κατηγορίες ψηφιακών άλμπουμ : 1.  TA PHOTO BOOKS και  2.  TA OFFSET BOOKS! Η βασική τους διαφορά είναι στην ποιότητα του χαρτιού : 

1. PHOTO BOOKS:
Εκτυπώνονται σε ψηφιακό φωτογραφικό χαρτί υψηλής ποιότητας.Το φωτογραφικό χαρτί έχει πάχος 270 γραμμάρια και αποτυπώνει τέλεια τα χρώματα. Η απόδοση είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο της εκτύπωσης,αφού η ποιότητα του φωτογραφικού χαρτιού συνιστά το ιδανικό αποτέλεσμα!Εχουν υψηλή ανθεκτικότητα κ την απόλυτη ποιότητα!

2. OFFSET BOOKS:
Το χαρτί που χρησιμοποιείται,είναι πιο λεπτό σε σχέση με το φωτογραφικό, ξεκινάει από τα 170 γραμμάρια,σκίζεται πιο εύκολα αλλά αποδίδει τα χρώματα των φωτογραφιών με εξαιρετικό τρόπο.Το χαρτί αυτό δεν έχει τη ποιότητα του κ τις αντοχές του φωτογραφικού χαρτιού,αλλά είναι μια εξαιρετική λύση χαμηλότερου κόστους!
Αποτελεί μια αρκετά προσιτή,οικονομική επιλογή,με πολύ καλή ποιότητα κ ικανοποιητικότατο αποτέλεσμα!

ΣΕΛΙΔΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ

Επίσης οι σελίδες του άλμπουμ μαζί με τα μεγέθη των φωτογραφιών , καθορίζουν και την τελική τιμή του.
Οι σελίδες ξεκινούν απο ξεκινούν απο τις 20 (το ελάχιστο) και μπορούν να φτάσουν τις 60 για τα PHOTO BOOKS και απο 20 μεχρι 160 , για τα OFFSET BOOKS.

Σημειώστε εδώ ότι , υπάρχουν όρια για τον αριθμό φωτογραφιών , αναλόγως τον αριθμό των σελίδων (πχ σε ένα άμπουμ τον 20 σελιδων , Δεν μπορούν να μπουν κάτω των 20 φώτογραφιών)

Υπάρχουν παράμετροι, εξίσου σημαντικοί , οπως :
 • Η εργασία του φωτογράφου,
 • Η διάσταση (μέγεθος) των φωτογραφιών (10Χ15, 15Χ15, 15Χ20, 20Χ20, 20Χ25, 30Χ30, 30Χ40)
 • καθώς και η επιλογή εξωφύλου (Δερμάτινη, ξύλινη) , που διαμορφώνουν την τελική τιμη.
 • Μπορεί να επιλεγεί το ίδιο άλμπουμ σε αντίτυπα και σε διαφορετικά μεγέθη , πάντα σε συνεννόηση με τον φωτογράφο "


Φωτογράφος βάπτισης, φωτογράφος γάμου, φωτογραφίες και κόστος, ψηφιακά άλμπουμ

 

 
 
Copyright (c)2011 vaPtizo.gr- Βάπτιση & HyperHosting.GR | Free Website Template by SuperSite.Me