Προβληθειτε  με  16 ευρω τον μηνα       .... 


                                                                  
 
 

Κτημα Πεντελικόν

 

 

PentelikonPentelikon

hotel pentelikon

Δηληγιάννη 66 – Κηφισιά

Τηλέφωνο: 210-6230650 - 6

pentelikon@pentelikon.gr

pentelikon catering

ktima pentelikon

www.pentelikon.gr

Free Parking


facebook κτημα πεντελικον

Κάτω από την μεγάλη ομπρέλα του Ομίλου Πεντέλικον, σημαντικές παρουσίες είναι το Κτήμα Πεντελικόν και το Πεντελικόν Catering που έχουν κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των πιο απαιτητικών διοργανωτών και εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου.

Σε μία καταπράσινη έκταση στη Βαρυμπόμπη βρίσκεται το κτήμα Πεντελικόν μΆ έναν απέραντο κήπο όπως επίσης και εσωτερικό χώρο που υπογράφει με αδιαπραγμάτευτη πολυτέλεια, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για κάθε δεξίωση, εκδήλωση, gala ή party που θα ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

Παράλληλα, το Πεντελικόν Catering με έμφαση στην άριστη ποιότητα και την ποικιλία των γεύσεων ξεπερνά και τα πιο ιδιαίτερα γούστα, με σεβασμό στις προτιμήσεις σας. Η πεμπτουσία της γεύσης και του service με την υπογραφή Πεντελικόν πρωταγωνιστούν σε κάθε λεπτομέρεια και κάνουν κάθε σας εκδήλωση ονειρεμένη.

Επιλέξτε λοιπόν τον χώρο και τις λεπτομέρειες που σας εκφράζουν και αφήστε το Κτήμα Πεντελικόν και το Πεντελικόν Catering να κάνει την εκδήλωσή σας ένα πραγματικά μοναδικό γεγονός και σε πολύ ελκυστικές τιμές.

 
Όσοι είδαν αυτό το θέμα ενδιαφέρθηκαν και για τα παρακάτω : 

 εκκλησακι σε κτημα Πεντελικον

Εκκλησάκι Αγίου Γεωργίου στο Κτήμα Πεντελικόν
 

 pentelikon catering


Πεντελικόν catering

 


 
 

 
Copyright (c)2011 vaPtizo.gr- Βάπτιση & HyperHosting.GR | Free Website Template by SuperSite.Me